Hier vindt u onze tuindeursets met 4 openslaande deuren. Wij noemen dit type Jeltsje. Bij dit type is er een tussenstijl in het midden van het kozijn en kunnen alle 4 deuren open. U heeft dan 2 x 2 openslaande deuren.

 

Varianten Tuindeurset “Jeltsje” met 4 openslaande deuren

[info align=”left”]Tuindeurenset Jeltsje is een tuindeurenset met 4 deuren en een tussenstijl. Alle deuren kunnen open, maar in het midden van het kozijn zit dus een tussenstijl. Vanaf Jeltsje 2 wordt er een bovenlicht gevoerd. Het bovenlicht is standaard over de gehele kozijnbreedte uitgevoerd en wordt in 4 vakken verdeeld. De varianten zijn ook met een zgn. ‘raam’ uit te voeren. Hier kunt u dan weer kiezen voor een uitzetraam of een vast raam.

Standaard is Tuindeurenset Jeltsje uitgevoerd zonder roedes. Roedes zijn enkel optioneel (tegen meerprijs) leverbaar. Zie voor alle varianten in roedes Tuindeurenset Afke[/info] [one_half][image title=”Jeltsje 1″ size=”medium”]https://detuindeurenman.nl/wp-content/uploads/2012/04/jeltsje1.png[/image] [/one_half] [one_half_last][image icon=”zoom” lightbox=”true” size=”medium”]https://detuindeurenman.nl/wp-content/uploads/2016/07/foto_jeltsje_nieuw.jpg[/image]Jeltsje 1[/one_half_last] [divider_top] [one_half][image size=”medium” title=”Jeltsje 2″]https://detuindeurenman.nl/wp-content/uploads/2012/04/jeltsje2.png[/image] [/one_half] [one_half_last][image icon=”zoom” lightbox=”true” size=”medium”]https://detuindeurenman.nl/wp-content/uploads/2012/08/Jelstje-2.jpg [/image]Jeltsje 2 (4 bovenlichten) – met optionele 8-vaks roedeverdeling[/one_half_last] [divider_top] [one_half][image title=”Jeltsje 3 open” size=”medium”]https://detuindeurenman.nl/wp-content/uploads/2012/04/jeltsje3_O.png[/image] [/one_half] [one_half_last][image icon=”zoom” lightbox=”true” size=”medium”]https://detuindeurenman.nl/wp-content/uploads/2012/09/jeltsje3_OPEN.jpg [/image]Jeltsje3 met openslaande ramen en optionele borsingpanelen[/one_half_last] [divider_top] [button link=”https://detuindeurenman.nl/tuindeurensets/” color=”red”]<– Terug naar overzicht[/button]