Kies hier uw vrijblijvende offerte

Vraag eenvoudig een offerte aan:
Klik op een van onderstaande categorieën, vul het bijbehorende offerte-formulier in en ontvang binnen een aantal dagen een scherpe offerte. Wij vragen in de offerte naar de hoed en de rand om helemaal aan uw wensen tegemoet te kunnen komen. U kunt daarbij vele opties aanvinken om een op maat gemaakte offerte voor uw nieuwe houten set te ontvangen.

Algemene informatie

Al onze offertes zijn geheel vrijblijvend.
U ontvangt per e-mail direct een ontvangstbevestiging. Wij sturen u de uiteindelijke offerteprijs binnen enkele dagen retour, afhankelijk van de drukte. U zit nergens aan vast en we vallen u niet nog wekenlang lastig met telefoontjes of mailtjes om u iets te verkopen, daar houden wij zelf ook niet van!

Ok, u heeft onze offerte ontvangen, en dan?
Na ontvangst van uw offerte kunt u deze op uw gemak doornemen. Bekijk daarbij ook meegeleverde Algemene Voorwaarden én foto-voorbeelden. In de offerte staan ook meerdere optie-prijzen. De totaalprijs is afhankelijk van de door u geselecteerde opties die u tijdens de offerte-aanvraag heeft aangeklikt.

Kunt u zich in de prijs vinden?
Indien u akkoord bent met de op de offerte omschreven werkzaamheden en prijs, dan kunt u de offerte ondertekenen en aan ons retour mailen. Wij maken dan met u een afspraak wanneer de werkzaamheden kunnen aanvangen en vragen u om een aanbetaling. indien u ook wilt laten plaatsen door onze vakmensen, dan komen wij zelf nog langs om alles in te meten*. Dit voorkomt fouten achteraf en zo weten we dat uw nieuwe set perfect zal passen. Tevens inspecteren wij tijdens dit bezoek de huidige situatie en controleren we of de opgegeven prijs voor plaatsing ook juist was ingeschat.

Plaatsen door onze vakmensen
Heeft u tijdens de aanvraag van uw offerte aangegeven dat u de set ook door onze vakmensen wilt laten plaatsen, dan vindt u hiervoor ook een prijs in de offerte. Deze prijs is gebaseerd op de door u verstrekte informatie + foto en kán uiteindelijk nog iets afwijken. Een en ander is afhankelijk van de beoordeling -door ons- ter plaatse, tijdens het persoonlijk inmeten door ons.

Let op! * Wij komen alleen inmeten als wij ook moeten komen plaatsen! Dit geldt enkel voor complete sets (bijv. tuindeuren incl. kozijn, voor/achterdeuren incl. kozijn, erkers met ramen, etc). Wij komen dus niet langs om in te meten als u losse deuren(zonder kozijn) en/of alleen maar kozijnen geplaatst wilt hebben!

Heeft u NIET voor plaatsing door onze vakmensen gekozen?
In dat geval is inmeten door ons niet van toepassing. U kunt de ondertekende offerte aan ons retour mailen en dan nemen wij met u contact op over een leverdatum. Indien u deze vooraf wilt weten, dan kunt u voordat u de offerte-aanvraag aan ons retourneert eerst met ons bellen of mailen.

Bij twijfel over het juist inmeten door uzelf, kunt u ons bellen/mailen voor meer informatie of een van onze vele instructie-video’s bekijken.