Bedrijfsprofiel

van de Tuindeurenman

Een stukje geschiedenis

De Tuindeurenman is ontstaan uit mijn vak als timmerman waarbij ik (Seye Herke Brinkman) me gaandeweg heb gespecialiseerd in het maken van houten kozijnen met openslaande tuindeuren.

Doordat ik in het begin veel handelde in 2e hands kozijnen en deuren. heb ik met mijn timmermansachtergrond gemerkt dat er veel geknoeid werd met houten tuindeuren. Men had vaak tochtproblemen, de deuren wilden niet goed sluiten en bovendien namen de productie en het nauwkeurig afstellen van de deuren veel tijd in beslag.

De Tuindeurenman – de houten tongstijl

Ik heb toen voor mijzelf een systeem bedacht dat:

  • goed beschermt tegen vocht
  • waar veiligheidsbeslag goed in geplaatst kan worden
  • aan de binnenkant geen lelijke espanjolet of aluminium tongnaald laat zien

Met een houten tongstijl is dit opgelost. Hierdoor zijn de deuren gemakkelijk afsluitbaar en je hebt geen last meer van gerammel van deuren bij een beetje wind.

Inmiddels worden onze sets door het hele land verkocht, soms in combinatie met een aantal kozijnen die vervangen moeten worden.

We kunnen snel leveren en hebben alle standaard maat deuren met een borstwering van 27 cm op voorraad. Daardoor kunnen wij in 98% van de gevallen onze afspraken nakomen en dat vinden wij erg belangrijk.

Uiteraard kunnen wij de kozijnen ook voor u plaatsen.

Bij ons heeft u

PERSOONLIJK CONTACT

Ook vinden wij het belangrijk dat men eerst een keer langs komt zodat u kunt zien welke materialen er worden gebruikt en samen met een advies een keuze kunt maken.

U bent bij ons niet ordernummer 3056
maar klant Veenstra uit Apeldoorn

 U als klant moet er een goed gevoel bij hebben, dat is belangrijk. Bij ons kunt u alles rustig bekijken en heeft u persoonlijk contact.